Komplett kassasystem

Integration till Fortnox i TruePAD

Få rapporterna direkt in i bokföringen! Integration till Fortnox ingår med TruePAD kassasystem och hjälper er spara tid, arbete och papper.

Fördelar med integrationen.

Ha en sömlös integration till bokföringen. Få rapporterna direkt in i bokföringen och glöm allt manuellt arbete. Spara tid, arbete och papper!

Integration till bokföring

TruePAD är ett enkelt molnbaserat kassasystem skapat av Kassacentralen. Använder du TruePAD i en trådlös kortterminal med touchskärm har du en helt mobil kassa med kvittoskrivare. Programmera och ta ut rapporter smidigt via TruePAD Web Admin, var du än är. Support och assistans ingår.

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor. Varje dag utmanar de gamla ineffektiva arbetssätt och ersätter dem med smarta och automatiserade lösningar. Det har de gjort sedan starten 2001, då de blev först i sin bransch med bokföring på webben. Idag har över 360 000 företagare valt dem för att sköta sin administration så enkelt som möjligt.

Automatisk bokföring

Såhär fungerar det!

Dagsrapporter skickas automatiskt in i Fortnox vid uttagen Z-rapport i TruePAD. Aktivera enkelt integrationen i TruePAD Web Admin, fyll i bokföringskonto för respektive försäljningsgrupp och glöm allt manuellt arbete.

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Behöver du kvittorullar eller andra tillbehör? Beställ här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

  • Ta betalt med kort, kontant & swish
  • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
  • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

  • Ta betalt med kort, kontant & swish
  • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
  • Lång batteritid
  • 100% mobil!