Kassasystem för dig som driver en liten butik eller café.

Driver du en liten butik, kiosk eller ett litet café med få antal artiklar är TruePAD perfekt för dig. Liten, smidig och prisvärd! Ta betalt enkelt med kort, swish eller kontant och skriv ut kvitto i en och samma batteridrivna enhet, som inte tar upp någon plats på disken.

Kassasystem liten butik
Komplett kassasystem

Det är enkelt att komma igång med vårt kassasystem.

Som småskalig butiks- eller caféägare har du mycket annat att tänka på än ditt kassasystem. Med TruePAD kan du snabbt och enkelt komma igång och börja sälja. Alla inställningar görs smidigt via TruePAD Web Admin och du kan vara igång och ta betalt på bara några minuter.

Ta betalt snabbt, enkelt och effektivt med TruePAD.

Spara in tid och arbete på administration! Med en smidig integration till ditt bokföringssystem slipper du utföra eller betala för onödigt manuellt arbete.

Integration till bokföring
TruePAD funktioner

Fördelar med vårt kassasystem:

 • Ta betalt med kort, kontant eller swish
 • Platssparande
 • 100% mobilt med hela kassasystemet i kortterminalen
 • Enkelt att använda
 • Intuitivt gränssnitt
 • Automatisk administration och integration till ditt bokföringssystem

Psst!

Kräver din verksamhet ett större kassasystem med fler funktioner och tillbehör för Restaurang, Livsmedel, Detaljhandel eller Café? Läs mer om vårt kassasystem TruePOS här:

Vår support.

TruePAD är ett mobilt kassasystem som är skapad av Kassacentralen. Vi har över 35 års erfarenhet i branschen och utvecklar våra egna system. Detta innebär att vi snabbt kan lägga till funktioner och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är en trygg och erfaren samarbetspartner som kontinuerligt utvecklar våra produkter för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den bästa betallösningen för butiker och caféer.

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga via telefon eller mail och vår kunniga support hjälper dig hela vägen.

Vanliga frågor.

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

NEJ! I TruePAD kan du välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt kassalagen. Så sparar du både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Måste jag ha ett kassaregister?

Alla som bedriver näringsverksamhet med kontantförsäljning omfattas av kravet på kassaregister. Obemannad gårdsförsäljning är dock undantagna. Har du en ideell förening kan det vara smidigt att ha en kassa ändå, men då behöver du ingen kontrollenhet.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Vad måste finnas med på ett kvitto?

Det finns ett gäng uppgifter du måste ha med på kvittot, utöver de sålda artiklarna och dess pris. Företagets namn, organisationsnummer och verksamhetens adress till exempel. Du kan även ha med din logotyp högst upp om du vill. Allt detta lägger du enkelt in i TruePAD Web Admin!

Läs mer om kvitto och verifikationer på verksamt.se

Varför ska jag ha Swish Handel istället för Swish Företag?

Väljer du Swish som betalsätt dyker en QR-kod upp på skärmen som din kund enkelt kan skanna. Har du Swish Handel får du dessutom en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket du inte får med Swish Företag. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid
 • 100% mobil!