TruePAD mobilt kassasystem

Kortterminalen som är en hel kassa.

Ta betalt och få ett godkänt kvitto kopplat till Skatteverket och bokföringen! Använder du TruePAD mobilt kassasystem i vår kortterminal har du hela kassan i en enda enhet. Kunden kan välja att betala med kort, kontant eller swish. Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i en digital papperskorg. Med lång batteritid och simkort blir terminalen helt mobil och kan användas vart du än går. Perfekt för småföretagare!

Molnbaserad helhetslösning.

Glöm borttappade rapporter och kvitton — allt finns sparat i molnet! Kassasystemet är helt molnbaserat med kontrollenhet godkänd av Skatteverket. Programmera och ta ut rapporter smidigt via TruePAD Admin, var du än är.

TruePAD Web Admin
Integration till bokföring

Sömlös integration till bokföringen.

Spara tid, arbete och papper! Du har säkert hört din revisor säga att du måste bli mer digitaliserad. Med en smidig integration till bokföringen får revisorn automatiskt alla rapporter, utan att du behöver lyfta ett finger!

Spara pengar med lågt inlösen!

Med hjälp av vår samarbetspartner Elavon kan vi i de flesta fall sänka din transaktionskostnad. På så sätt kan vi erbjuda en så kostnadseffektiv lösning som möjligt för dig.

Komplett kassasystem
TruePAD funktioner

Fördelar med vårt kassasystem:

 • Kassa, kortterminal & skrivare i en enda enhet
 • Enkelt att använda med ett intuitivt gränssnitt
 • Ta betalt med kort, kontant eller swish
 • 100% mobil med simkort & lång batteritid
 • Integration till bokföringen
 • Slipp kvittoutskrifter med digital papperskorg

Gör mer med TruePAD!

Vill du ha ännu fler funktioner? Vi erbjuder olika tilläggsmoduler för 199kr/mån som öppnar upp för fler möjligheter i din verksamhet! Detta kan du välja att lägga till:

 • Fakturering från TruePAD via Fortnox eller Björn Lundén
 • Presentkortshantering
1. Logga in

Köp tillbehör!

I vår webbutik kan du köpa tillbehör som kvittorullar, ett hölster att bära din TruePAD i eller en laddningsdocka.

Vår support.

TruePAD är ett mobilt kassasystem skapat av Kassacentralen. Vi har över 35 års erfarenhet i branschen och utvecklar våra egna system. Detta innebär att vi snabbt kan lägga till funktioner och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är en trygg och erfaren samarbetspartner som kontinuerligt utvecklar våra produkter för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den bästa betallösningen för våra kunder.

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga via telefon eller mail och vår kunniga support hjälper dig hela vägen.

Läs mer om TruePAD för just din bransch!

Frisör

Torghandlare

Bilverkstad

Event & festival

Skrädderi, skomakare & tvätteri

Massör & hudterapeut

Mindre butik & café

Vård & omsorg

Psst!

Kräver din verksamhet ett större kassasystem med fler funktioner och tillbehör för Restaurang, Livsmedel, Detaljhandel eller Café? Läs mer om vårt kassasystem TruePOS här:

Varför ska du välja ett molnbaserat kassasystem?

1. Tillgängligt överallt
Vill du göra några ändringar eller ta ut rapporter? Du kan enkelt logga in på TruePAD Web Admin via din dator eller mobil var du än är och få tillgång till allt du behöver. Lägg till artiklar, ändra priser eller gör inställningar till bokföringen hemma från soffan.

2. Helt mobil och platssparande

Själva kassan blir mindre och smidigare och behöver inte ta upp någon plats på disken. Med simkort och lång batteritid blir den helt mobil och du kan bära med dig den vart du än går. Glöm alla bekymmer med fysiska kontrollenheter — här har du en molnbaserad kontrollenhet godkänd av Skatteverket som slipper ta upp plats.

3. Spara både pengar och på miljön

Ett molnbaserat kassasystem är oftast billigare än de traditionella eftersom de kräver fler komponenter. Dessutom drar det väldigt lite ström. Du behöver inte heller bekymra dig om onödiga kvittoutskrifter. Vill kunden inte ha ett kvitto så sparas det i molnet, och du sparar både pengar och på miljön.

4. Enklare och smidigare för dig
För dig som är småföretagare blir ett molnbaserat kassasystem extra fördelaktigt. Det är oftare mer användarvänligt och lätthanterligt eftersom själva kassasystemet är en app. Dessutom blir det mer flexibelt och enkelt att ta med sig om verksamheten kräver mobilitet eller om du byter lokal ofta.

5. Förenklad administration & bokföring

En molnbaserad helhetslösning möjliggör för automatisk administration och integration till bokföringen. Spara tid, arbete och papper genom att rapporterna automatiskt skickas till ditt bokföringsprogram, utan att redovisningsekonomen behöver sortera och manuellt lägga in dem.

Vanliga frågor.

Kan jag använda TruePAD var som helst?

JA! Så länge du har internetuppkoppling. Med simkort blir den helt mobil och kan användas på alla evenemang överallt, antingen med 4G eller wifi.

Läs mer om
TruePAD för event

Kan jag använda TruePAD ute på vintern?

JA! Den långa batteritiden räcker hela dagen, även när det är kallt ute! Se bara till att skydda den från regn och snö, som med all annan elektronik.

Läs mer om TruePAD för torghandel

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

NEJ! I TruePAD kan du välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt kassalagen. Så sparar du både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Måste jag ha ett kassaregister?

Alla som bedriver näringsverksamhet med kontantförsäljning omfattas av kravet på kassaregister. Obemannad gårdsförsäljning är dock undantagna. Har du en ideell förening kan det vara smidigt att ha en kassa ändå, men då behöver du ingen kontrollenhet.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Vad måste finnas med på ett kvitto?

Det finns ett gäng uppgifter du måste ha med på kvittot, utöver de sålda artiklarna och dess pris. Företagets namn, organisationsnummer och verksamhetens adress till exempel. Du kan även ha med din logotyp högst upp om du vill. Allt detta lägger du enkelt in i TruePAD Web Admin!

Läs mer om kvitto och verifikationer på verksamt.se

Varför ska jag ha Swish Handel istället för Swish Företag?

Väljer du Swish som betalsätt dyker en QR-kod upp på skärmen som din kund enkelt kan skanna. Har du Swish Handel får du dessutom en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket du inte får med Swish Företag. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid
 • 100% mobil!