fbpx

Kassasystem för dig som är frisör.

TruePAD är ett komplett kassasystem som gör det enkelt för frisörer och alla som driver en salong att hantera sina kunder, betalningar och bokföring och innehåller alla de verktyg som behövs för att hantera betalningar på ett effektivt sätt.

Kassasystem frisör

Det är enkelt att komma igång med vårt kassasystem.

TruePAD är byggt för att vara enkelt att använda utan komplicerade inställningar eller konfigurationer. Systemet är användarvänligt och ger dig en enklare administration. Mer fokus på kunderna och mindre administration helt enkelt.

TruePAD funktioner

Fördelar med vårt kassasystem:

 • Enkelt att använda
 • Intuitivt gränssnitt
 • Inga komplicerade inställningar eller konfigurationer
 • Effektiv hantering av betalningar
 • Automatisk administration och integration till ditt bokföringssystem
 • 100% mobilt med hela kassasystemet i kortterminalen
 • Ta betalt med kort, kontant eller swish

Att ge bra service och ha fullt fokus på kunden är A och O när man driver en frisörsalong. Det är en fördel att lätt kunna ta betalt och ge kunden ett kvitto direkt på plats. Med vårt system är din mobila kortterminal även ditt kassasystem. Du tar betalt och skriver ut kvitto direkt vid kunden utan att behöva gå iväg till en stationär kassa och kortterminal för att slutföra betalningen.

Ta betalt snabbt, enkelt och effektivt med TruePAD!

Ta betalt enkelt med TruePAD.

Du som är frisör, driver företag och har en salong vet att det är mycket att tänka på. Salongen ska vara inbjudande och innehålla ett lager med hårvårdsprodukter till försäljning, du måste marknadsföra ditt företag, hantera bokföring och mycket mer.

TruePAD inte kan hjälpa dig med allt det där, men att förenkla din administration, bokföring och ge dig full överblick över företagets försäljning — det är saker TruePAD kan hjälpa dig med. Eftersom systemet är 100% mobilt hjälper TruePAD även till med kundservicen. Du tar enkelt betalt direkt vid kunden, och kan skriva ut ett kvitto om det så önskas, så fort du är färdig med klippningen.

En kostnadseffektiv betallösning.

Med TruePAD behöver du inte investera i dyra kassaregister, kvittoskrivare och kortterminaler. Allting sköts direkt från kortterminalen, vilket ger dig pengar över till annat.

Läs mer om integration till bokföringen här:

Kom igång med dina betalningar snabbt och enkelt.

När du fått hem din TruePAD är det enkelt att komma igång och det görs smidigt via webben. Du loggar in och följer instruktionerna via ett intuitivt gränssnitt. Du kan sedan enkelt skapa olika grupper med momssatser, lägga in artiklar, betalsätt med mera. I kortterminalen kan du sedan sälja och ta betalt, parkera och hämta upp köp, ge rabatter, byta betalsätt och hantera returer.

TruePAD Web Admin

Vår support.

TruePAD är en molnbaserad kassalösning som är skapad av Kassacentralen. Vi har över 35 års erfarenhet i branschen och utvecklar våra egna system. Detta innebär att vi snabbt kan lägga till funktioner och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är en trygg och erfaren samarbetspartner som kontinuerligt utvecklar våra produkter för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den bästa betallösningen för frisörsalonger.

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga via telefon eller mail och vår kunniga support hjälper dig hela vägen.

Komplett kassasystem

TruePAD — Ett komplett kassasystem för frisörer.

Hade det underlättat för din verksamhet att ha en enkel lösning för betalning, administration och bokföring som passar perfekt för din salong där alla funktioner ingår i en och samma betallösning? Beställ en TruePAD här nedan!

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid
 • 100% mobil!