Kassasystem för dig som är frisör.

TruePAD är ett komplett kassasystem som gör det enkelt för dig som frisör eller driver en salong att hantera dina kunder, betalningar och bokföring och innehåller alla de verktyg du behöver för att hantera betalningar på ett effektivt sätt.

Kassasystem frisör

Det är enkelt att komma igång med vårt kassasystem.

TruePAD är byggt för att vara enkelt att använda utan komplicerade inställningar eller konfigurationer. Systemet är användarvänligt och ger dig en enklare administration. Mer fokus på kunderna och mindre administration helt enkelt.

TruePAD funktioner

Fördelar med vårt kassasystem:

 • Enkelt att använda med ett intuitivt gränssnitt
 • Ta betalt med kort, kontant eller swish
 • Kassa, kortterminal & skrivare i en enda enhet
 • 100% mobil med simkort & lång batteritid
 • Integration till bokföringen
 • Digital papperskorg

Att ge bra service och ha fullt fokus på kunden är A och O när man driver en frisörsalong. Det är en fördel att lätt kunna ta betalt och ge kunden ett kvitto direkt på plats. Med vårt system är din mobila kortterminal även ditt kassasystem. Du tar betalt och skriver ut kvitto direkt vid kunden utan att behöva gå iväg till en stationär kassa och kortterminal för att slutföra betalningen.

Ta betalt snabbt, enkelt och effektivt med TruePAD!

Ta betalt enkelt med TruePAD.

Du som är frisör, driver företag och har en salong vet att det är mycket att tänka på. Salongen ska vara inbjudande och innehålla ett lager med hårvårdsprodukter till försäljning, du måste marknadsföra ditt företag, hantera bokföring och mycket mer.

TruePAD inte kan hjälpa dig med allt det där, men att förenkla din administration, bokföring och ge dig full överblick över företagets försäljning — det är saker TruePAD kan hjälpa dig med. Eftersom systemet är 100% mobilt hjälper TruePAD även till med kundservicen. Du tar enkelt betalt direkt vid kunden, och kan skriva ut ett kvitto om det så önskas, så fort du är färdig med klippningen.

Kassasystem för småföretag
Integration till bokföring

En kostnadseffektiv betallösning.

Med TruePAD behöver du inte investera i dyra kassaregister, kvittoskrivare och kortterminaler. Allting sköts direkt från kortterminalen, vilket ger dig pengar över till annat.

Läs mer om integration till bokföringen här:

Kom igång med dina betalningar snabbt och enkelt.

När du fått hem din TruePAD är det enkelt att komma igång och det görs smidigt via webben. Du loggar in och följer instruktionerna via ett intuitivt gränssnitt. Du kan sedan enkelt skapa olika grupper med momssatser, lägga in artiklar, betalsätt med mera. I kortterminalen kan du sedan sälja och ta betalt, parkera och hämta upp köp, ge rabatter, byta betalsätt och hantera returer.

TruePAD Web Admin
Kassörsinlogg

Är ni flera i en salong?

Om ni är flera som jobbar i en salong så kan ni dela på en TruePAD. Lägg enkelt till flera kassörer och låt alla ha sitt eget inlogg. Var och en kan sedan följa sin egen försäljning i TruePAD Web Admin. Smidigt va?

Gör mer med TruePAD!

Vill du ha ännu fler funktioner? Vi erbjuder olika tilläggsmoduler för 199kr/mån som öppnar upp för fler möjligheter i din verksamhet! Detta kan du välja att lägga till:

 • Fakturering från TruePAD via Fortnox eller Björn Lundén
 • Presentkortshantering
1. Logga in
Komplett kassasystem

TruePAD — Ett komplett kassasystem för frisörer.

Hade det underlättat för din verksamhet att ha en enkel lösning för betalning, administration och bokföring som passar perfekt för din salong där alla funktioner ingår i en och samma betallösning? Beställ en TruePAD här nedan!

Vår support.

TruePAD är ett mobilt kassasystem skapat av Kassacentralen. Vi har över 35 års erfarenhet i branschen och utvecklar våra egna system. Detta innebär att vi snabbt kan lägga till funktioner och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är en trygg och erfaren samarbetspartner som kontinuerligt utvecklar våra produkter för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den bästa betallösningen för frisörsalonger.

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga via telefon eller mail och vår kunniga support hjälper dig hela vägen.

Vanliga frågor.

Kan jag använda TruePAD var som helst?

JA! Så länge du har internetuppkoppling. Med simkort blir den helt mobil och kan användas överallt, antingen med 4G eller wifi.

Läs mer om
TruePAD

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

NEJ! I TruePAD kan du välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt kassalagen. Så sparar du både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Måste jag ha ett kassaregister?

Alla som bedriver näringsverksamhet med kontantförsäljning omfattas av kravet på kassaregister. Obemannad gårdsförsäljning är dock undantagna. Har du en ideell förening kan det vara smidigt att ha en kassa ändå, men då behöver du ingen kontrollenhet.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Vad måste finnas med på ett kvitto?

Det finns ett gäng uppgifter du måste ha med på kvittot, utöver de sålda artiklarna och dess pris. Företagets namn, organisationsnummer och verksamhetens adress till exempel. Du kan även ha med din logotyp högst upp om du vill. Allt detta lägger du enkelt in i TruePAD Web Admin!

Läs mer om kvitto och verifikationer på verksamt.se

Varför ska jag ha Swish Handel istället för Swish Företag?

Väljer du Swish som betalsätt dyker en QR-kod upp på skärmen som din kund enkelt kan skanna. Har du Swish Handel får du dessutom en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket du inte får med Swish Företag. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid
 • 100% mobil!