Kassasystem för dig som är massör eller hudterapeut.

Är du massör, hudterapeut, fotvårdare, kroppsterapeut, har en klinik eller annan behandlande verksamhet? Att ta betalt ska inte behöva vara krångligt! TruePAD är ett komplett kassasystem i en handterminal som är enkelt att hantera och tar inte upp någon plats på disken. Åker du på hembesök hos dina kunder går det utmärkt att ta med den eftersom den tack vare simkort är 100% mobil.

Kassasystem massör
Kassasystem för småföretag

Förenkla arbetet med TruePAD.

Du som jobbar med behandlande verksamhet vet hur viktigt det är med service och kundvård. Gör det enkelt för dig och din kund och ta betalt direkt vid kunden utan att behöva gå iväg till en stationär kassa. Med vårt system är din mobila kortterminal även ditt kassasystem och du kan välja att skriva ut kvittot direkt i terminalen eller maila det till kunden.

Fördelar med TruePAD kassasystem för massörer och hudterapeuter:

 • Kassa, kortterminal & skrivare i en enda enhet
 • Enkelt att använda med ett intuitivt gränssnitt
 • Ta betalt med kort, kontant eller swish
 • 100% mobil med simkort & lång batteritid
 • Integration till bokföringen
 • Slipp kvittoutskrifter med digital papperskorg

Du kan enkelt få rapporterna direkt in i din bokföring via en integration till ditt bokföringssystem.

Komplett kassasystem
1. Logga in

Gör mer med TruePAD!

Vill du ha ännu fler funktioner? Vi erbjuder olika tilläggsmoduler för 199kr/mån som öppnar upp för fler möjligheter i din verksamhet! Detta kan du välja att lägga till:

 • Fakturering från TruePAD via Fortnox eller Björn Lundén
 • Presentkortshantering

Är ni flera i en klinik?

Om ni är flera som jobbar i en klinik så kan ni dela på en TruePAD. Lägg enkelt till flera kassörer och låt alla ha sitt eget inlogg. Var och en kan sedan följa sin egen försäljning i TruePAD Web Admin. Smidigt va?

Kassörsinlogg

Vår support.

TruePAD är ett mobilt kassasystem skapad av Kassacentralen. Vi har över 35 års erfarenhet i branschen och utvecklar våra egna system. Detta innebär att vi snabbt kan lägga till funktioner och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är en trygg och erfaren samarbetspartner som kontinuerligt utvecklar våra produkter för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den bästa betallösningen för massörer, hudterapeuter, fotvårdare eller annan behandlande verksamhet.

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga via telefon eller mail och vår kunniga support hjälper dig hela vägen.

Vanliga frågor.

Kan jag använda TruePAD var som helst?

JA! Så länge du har internetuppkoppling. Med simkort blir den helt mobil och kan användas överallt, antingen med 4G eller wifi.

Läs mer om
TruePAD

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

NEJ! I TruePAD kan du välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt kassalagen. Så sparar du både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Måste jag ha ett kassaregister?

Alla som bedriver näringsverksamhet med kontantförsäljning omfattas av kravet på kassaregister. Obemannad gårdsförsäljning är dock undantagna. Har du en ideell förening kan det vara smidigt att ha en kassa ändå, men då behöver du ingen kontrollenhet.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Vad måste finnas med på ett kvitto?

Det finns ett gäng uppgifter du måste ha med på kvittot, utöver de sålda artiklarna och dess pris. Företagets namn, organisationsnummer och verksamhetens adress till exempel. Du kan även ha med din logotyp högst upp om du vill. Allt detta lägger du enkelt in i TruePAD Web Admin!

Läs mer om kvitto och verifikationer på verksamt.se

Varför ska jag ha Swish Handel istället för Swish Företag?

Väljer du Swish som betalsätt dyker en QR-kod upp på skärmen som din kund enkelt kan skanna. Har du Swish Handel får du dessutom en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket du inte får med Swish Företag. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid
 • 100% mobil!