fbpx

Kassasystem för dig som driver skrädderi eller tvätteri.

Säljer du tjänster som skräddare, skomakare eller driver ett tvätteri? TruePAD gör att arbetet kan flyta på smidigt utan att ta upp plats på disken. Du får ett helt mobilt och molnbaserat kassasystem och kan enkelt ta betalt med kort, kontanter eller swish. Kvittot kan skrivas ut direkt i den handhållna terminalen eller skickas via mail till kunderna.

Kassasystem skrädderi
TruePAD Kassasystem

Ta betalt snabbt, enkelt och effektivt med TruePAD.

Du som är skräddare, eller säljer likande tjänster, vill inte behöva lägga tid på onödig administration. Systemet är användarvänligt och ger dig en enklare administration tack vare en smidig integration till ditt bokföringssystem. På så sätt får du mer tid över till att utföra ditt faktiska arbete!

Fördelar med vårt kassasystem:

 • Enkelt att använda
 • Intuitivt gränssnitt
 • Inga komplicerade inställningar eller konfigurationer
 • Automatisk administration och integration till ditt bokföringssystem
 • Platssparande
 • 100% mobilt med hela kassasystemet i kortterminalen
 • Ta betalt med kort, kontant eller swish
Komplett kassasystem
Molnbaserad helhetslösning

Kom igång med kassan snabbt och enkelt.

TruePAD är byggt för att snabbt och enkelt komma igång och börja sälja. Alla inställningar görs smidigt via Web Admin och du kan vara igång och ta betalt efter bara några minuter.

Vår support.

TruePAD är en molnbaserad kassalösning som är skapad av Kassacentralen. Vi har över 35 års erfarenhet i branschen och utvecklar våra egna system. Detta innebär att vi snabbt kan lägga till funktioner och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är en trygg och erfaren samarbetspartner som kontinuerligt utvecklar våra produkter för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den bästa betallösningen för skräddare, skomakare och tvätterier.

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga via telefon eller mail och vår kunniga support hjälper dig hela vägen.

Vanliga frågor.

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

NEJ! I TruePAD kan du välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt kassalagen. Så sparar du både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Måste jag ha ett kassaregister?

Alla som bedriver näringsverksamhet med kontantförsäljning omfattas av kravet på kassaregister. Obemannad gårdsförsäljning är dock undantagna. Har du en ideell förening kan det vara smidigt att ha en kassa ändå, men då behöver du ingen kontrollenhet.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Vad måste finnas med på ett kvitto?

Det finns ett gäng uppgifter du måste ha med på kvittot, utöver de sålda artiklarna och dess pris. Företagets namn, organisationsnummer och verksamhetens adress till exempel. Du kan även ha med din logotyp högst upp om du vill. Allt detta lägger du enkelt in i TruePAD Web Admin!

Läs mer om kvitto och verifikationer på verksamt.se

Varför ska jag ha Swish Handel istället för Swish Företag?

Väljer du Swish som betalsätt dyker en QR-kod upp på skärmen som din kund enkelt kan skanna. Har du Swish Handel får du dessutom en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket du inte får med Swish Företag. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid
 • 100% mobil!