Kassasystem för dig som arbetar med vård och omsorg.

Är du vaccinatör, veterinär eller jobbar med ambulerande vård? TruePAD är ett komplett kassasystem i en handterminal som är enkelt att hantera och är 100% mobil med lång batteritid. Vår kund VaccinDirekt använder TruePAD i sina vaccinationsbussar.

Kassasystem vård
Kassasystem för småföretag

Alltid redo att ta betalt med TruePAD.

För dig som jobbar med vård och omsorg är det viktigt att betalningen inte blir ett hinder. Med TruePAD har du hela kassasystemet i fickan, och kan ta med dig överallt. Du kan välja att skriva ut kvittot direkt i terminalen eller maila det till kunden. Tack vare simkort kan du få internetuppkoppling var du än är. Batteriet räcker hela dagen och kan enkelt laddas i bilen.

Regler för försäljning av ambulerande företag.

Enligt Skatteverket omfattas alla företag som har försäljning med kontantförsäljning av kravet på kassaregister. Läs mer om vilka regler som gäller på Skatteverkets hemsida.

Komplett kassasystem

Vilken adress ska jag sätta på kvittot?

Adressen där du bedriver din verksamhet måste stå på kvittot. Innebär din verksamhet att du åker runt på olika ställen får du istället ange en annan adress där du har din verksamhet, till exempel din registreringsadress eller hemadress.

Slipp kontantfakturor med en mobil kassa!

Driver du ett ambulerande företag kan välja att skriva en kontantfaktura till varje kund istället. Nackdelen med detta är att du måste ha avtalat om pris innan ditt besök och har därmed ingen chans till merförsäljning, eftersom du måste förbereda och ta med dig kontantfakturan i förväg. Tack vare TruePAD mobilt kassasystem har du möjlighet att få betalt direkt och slipper avtala något i förväg!

Fördelar med TruePAD för vaccinatörer och veterinärer:

 • Kassa, kortterminal & skrivare i en enda enhet
 • Enkelt att använda med ett intuitivt gränssnitt
 • Ta betalt med kort, kontant eller swish
 • 100% mobil med simkort & lång batteritid
 • Integration till bokföringen
 • Slipp kvittoutskrifter med digital papperskorg

Du kan enkelt få rapporterna direkt in i din bokföring via en integration till ditt bokföringssystem.

TruePAD funktioner
1. Logga in

Gör mer med TruePAD!

Vill du ha ännu fler funktioner? Vi erbjuder olika tilläggsmoduler för 199kr/mån som öppnar upp för fler möjligheter i din verksamhet! Detta kan du välja att lägga till:

 • Fakturering från TruePAD via Fortnox eller Björn Lundén
 • Presentkortshantering

”Mobiliteten är det absolut viktigaste för oss. Att lösningen i sig har allt-i-ett, internet ingår och den är snabb och pedagogiskt uppbyggd!”

– Sara Andersson, CFO på VaccinDirekt

Vår support.

TruePAD är ett mobilt kassasystem skapat av Kassacentralen. Vi har över 35 års erfarenhet i branschen och utvecklar våra egna system. Detta innebär att vi snabbt kan lägga till funktioner och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är en trygg och erfaren samarbetspartner som kontinuerligt utvecklar våra produkter för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den bästa betallösningen för vaccinatörer, veterinärer, hovslagare och annan ambulerande vård.

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga via telefon eller mail och vår kunniga support hjälper dig hela vägen.

Vanliga frågor.

Kan jag använda TruePAD var som helst?

JA! Så länge du har internetuppkoppling. Med simkort blir den helt mobil och kan användas överallt, antingen med 4G eller wifi.

Läs mer om
TruePAD

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

NEJ! I TruePAD kan du välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt kassalagen. Så sparar du både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Måste jag ha ett kassaregister?

Alla som bedriver näringsverksamhet med kontantförsäljning omfattas av kravet på kassaregister. Obemannad gårdsförsäljning är dock undantagna. Har du en ideell förening kan det vara smidigt att ha en kassa ändå, men då behöver du ingen kontrollenhet.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Vad måste finnas med på ett kvitto?

Det finns ett gäng uppgifter du måste ha med på kvittot, utöver de sålda artiklarna och dess pris. Företagets namn, organisationsnummer och verksamhetens adress till exempel. Du kan även ha med din logotyp högst upp om du vill. Allt detta lägger du enkelt in i TruePAD Web Admin!

Läs mer om kvitto och verifikationer på verksamt.se

Varför ska jag ha Swish Handel istället för Swish Företag?

Väljer du Swish som betalsätt dyker en QR-kod upp på skärmen som din kund enkelt kan skanna. Har du Swish Handel får du dessutom en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket du inte får med Swish Företag. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid
 • 100% mobil!