Kassasystem för din bilverkstad.

Behöver du ett kassasystem för din bilverkstad? Med TruePAD har du hela ditt kassasystem (kassa, kort och kvittoskrivare) i en enda enhet. Med vår molnbaserade lösning behöver du inte oroa dig över borttappade kvitton eller rapporter — allt finns sparat i molnet och är godkänt av Skatteverket.

Kassasystem bilverkstad
Integration till bokföring

Automatisera din bokföring.

TruePAD kassasystem skapar automatiska rapporter som du enkelt kan skicka till bokföringen. Använder du Fortnox eller Björn Lundén finns det en färdig integration som gör att du slipper allt manuellt arbete. Jobbar du i något annat bokföringsprogram genererar systemet SIE-filer som skickas automatiskt in i bokföringen.

Med TruePAD får du ett smidigt och mobilt system som gör att du kan fokusera på reparation och service av dina kunders fordon, istället för att lägga onödigt mycket tid och energi på att ta betalt och hantera bokföring och administration.

Det tjänar både du och dina kunder på!

Ha hela kassan i fickan!

TruePAD är lösningen för dig som vill ha ett litet och smidigt mobilt kassasystem som innehåller alla funktioner du behöver för att enkelt kunna ta betalt av dina kunder.

Med den handhållna terminalen kan du ta betalt med kort, kontant och swish, skriva ut kvitto, ge rabatt, parkera och hämta upp köp samt ta fram rapporter.

TruePAD kassaregister för bilverkstäder passar för alla verksamheter som servar och reparerar bilar, utför däckbyten med mera. Den handhållna kassan ger dig bra förutsättningar för att ge god service på plats och du kan låta kunden betala direkt i verkstaden om så önskas.

Kassasystem för småföretag
Komplett kassasystem

Fördelar med vårt kassasystem:

 • Kassa, kortterminal & skrivare i en enda enhet
 • Enkelt att använda med ett intuitivt gränssnitt
 • Ta betalt med kort, kontant eller swish
 • 100% mobil med simkort & lång batteritid
 • Integration till bokföringen
 • Skriv ut kvittot direkt i terminalen eller skicka kvittot via mail

Gör mer med TruePAD!

Vill du ha ännu fler funktioner? Vi erbjuder olika tilläggsmoduler för 199kr/mån som öppnar upp för fler möjligheter i din verksamhet! Detta kan du välja att lägga till:

 • Fakturering från TruePAD via Fortnox eller Björn Lundén
 • Presentkortshantering
1. Logga in

Vår support.

TruePAD är ett mobilt kassasystem skapat av Kassacentralen. Vi har över 35 års erfarenhet i branschen och utvecklar våra egna system. Detta innebär att vi snabbt kan lägga till funktioner och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är en trygg och erfaren samarbetspartner som kontinuerligt utvecklar våra produkter för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den bästa betallösningen för bilverkstäder.

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga via telefon eller mail och vår kunniga support hjälper dig hela vägen.

Vanliga frågor.

Kan jag använda TruePAD ute på vintern?

JA! Den långa batteritiden räcker hela dagen, även när det är kallt ute! Se bara till att skydda den från regn och snö, som med all annan elektronik.

Läs mer om TruePAD

Måste jag skriva ut ett fysiskt kvitto?

NEJ! I TruePAD kan du välja att slänga kvittot i en digital papperskorg (om kunden inte vill ha det alltså), helt enligt kassalagen. Så sparar du både pengar och på miljön!

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Måste jag ha ett kassaregister?

Alla som bedriver näringsverksamhet med kontantförsäljning omfattas av kravet på kassaregister. Obemannad gårdsförsäljning är dock undantagna. Har du en ideell förening kan det vara smidigt att ha en kassa ändå, men då behöver du ingen kontrollenhet.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Vad måste finnas med på ett kvitto?

Det finns ett gäng uppgifter du måste ha med på kvittot, utöver de sålda artiklarna och dess pris. Företagets namn, organisationsnummer och verksamhetens adress till exempel. Du kan även ha med din logotyp högst upp om du vill. Allt detta lägger du enkelt in i TruePAD Web Admin!

Läs mer om kvitto och verifikationer på verksamt.se

Varför ska jag ha Swish Handel istället för Swish Företag?

Väljer du Swish som betalsätt dyker en QR-kod upp på skärmen som din kund enkelt kan skanna. Har du Swish Handel får du dessutom en betalningsbekräftelse när köpet är klart, vilket du inte får med Swish Företag. Betalningen blir alltså både smidigare och säkrare med Swish Handel!

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid
 • 100% mobil!