fbpx

Kassaregister för dig som har en bilverkstad.

Med TruePAD har du hela ditt kassasystem (kassa, kort och kvittoskrivare) i en enda enhet. Med vår molnanpassade lösning behöver du inte oroa dig över borttappade kvitton eller rapporter — allt finns sparat i molnet och är godkänt av Skatteverket.

Kassasystem bilverkstad
Kassasystem med integration till bokföring

Automatisera din bokföring.

TruePAD kassasystem skapar automatiska rapporter som du enkelt kan skicka till bokföringen. Använder du Fortnox eller Björn Lundén finns det en färdig integration som gör att du slipper allt manuellt arbete. Jobbar du i något annat bokföringsprogram genererar systemet SIE-filer som skickas automatiskt in i bokföringen.

Med TruePAD får du ett smidigt och mobilt system som gör att du kan fokusera på reparation och service av dina kunders fordon, istället för att lägga onödigt mycket tid och energi på att ta betalt och hantera bokföring och administration.

Det tjänar både du och dina kunder på!

Många funktioner — liten formfaktor.

TruePAD är lösningen för dig som vill ha ett litet och smidigt mobilt kassasystem som innehåller alla funktioner du behöver för att enkelt kunna ta betalt av dina kunder.

Med den handhållna terminalen kan du ta betalt med kort, kontant och swish, skriva ut kvitto, ge rabatt, parkera och hämta upp köp samt ta fram rapporter.

TruePAD kassaregister för bilverkstäder passar för alla verksamheter som servar och reparerar bilar, utför däckbyten med mera. Den handhållna kassan ger dig bra förutsättningar för att ge god service på plats och du kan låta kunden betala direkt i verkstaden om så önskas.

TruePAD Kassasystem
Komplett kassasystem

Några fördelar med vårt kassasystem:

 • Flexibla betalningar; ta betalt med kort, kontanter eller swish
 • Skriv ut kvitto direkt på plats eller skicka kvittot via mail
 • 100% mobil! Med ett simkort i terminalen kan du ta betalt överallt
 • Förenklad administration och bokföring
 • Bättre ekonomiskt!

Ett molnbaserat kassasystem i en terminal kostar mindre än ett klassiskt kassasystem med register, kontrollenhet, kvittoskrivare och separat kortterminal.

Vår support.

TruePAD är en molnbaserad kassalösning som är skapad av Kassacentralen. Vi har över 35 års erfarenhet i branschen och utvecklar våra egna system. Detta innebär att vi snabbt kan lägga till funktioner och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är en trygg och erfaren samarbetspartner som kontinuerligt utvecklar våra produkter för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den bästa betallösningen för bilverkstäder.

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga via telefon eller mail och vår kunniga support hjälper dig hela vägen.

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

 • Ta betalt med kort, kontant & swish
 • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
 • Lång batteritid
 • 100% mobil!