Komplett kassasystem

Integration till Björn Lundén i TruePAD

Få rapporterna direkt in i bokföringen! Integration till Björn Lundén ingår med TruePAD kassasystem och hjälper er spara tid, arbete och papper.

Fördelar med integrationen.

Ha en sömlös integration till bokföringen. Få rapporterna direkt in i bokföringen och glöm allt manuellt arbete. Spara tid, arbete och papper!

Integration till bokföring

TruePAD är ett enkelt molnbaserat kassasystem skapat av Kassacentralen. Använder du TruePAD i en trådlös kortterminal med touchskärm har du en helt mobil kassa med kvittoskrivare. Programmera och ta ut rapporter smidigt via TruePAD Web Admin, var du än är. Support och assistans ingår.

Björn Lundén är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor.

Automatisk bokföring

Såhär fungerar det!

Dagsrapporter skickas automatiskt in i Björn Lundén vid uttagen Z-rapport i TruePAD. Aktivera enkelt integrationen i TruePAD Web Admin, fyll i bokföringskonto för respektive försäljningsgrupp och glöm allt manuellt arbete.

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Behöver du kvittorullar eller andra tillbehör? Beställ här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

  • Ta betalt med kort, kontant & swish
  • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
  • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

  • Ta betalt med kort, kontant & swish
  • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
  • Lång batteritid
  • 100% mobil!