fbpx

Ett enkelt mobilt kassasystem för en mängd olika branscher.

En enkel molnbaserad kassa för dig som är frisör, torghandlare, massör, tatuerare, hudterapeut, blomsterhandlare, glassförsäljare, skräddare, fotvårdare, hantverkare, cykelhandlare, har en gårdsbutik, food truck, skönhetssalong, kiosk, bilverkstad, camping, tvätteri … Passar den din verksamhet?

TruePAD Kassasystem

Läs mer om TruePAD för just din bransch!

Frisör

TruePAD är ett komplett kassasystem som gör det enkelt för frisörer och alla som driver en salong att hantera sina kunder, betalningar och bokföring och innehåller alla de verktyg som behövs för att hantera betalningar på ett effektivt sätt.

Torghandlare

Säljer du produkter på torg eller marknader? I så fall behöver du ett kassasystem som är anpassat för torg- och marknadshandel. Med TruePAD får du ett mobilt och molnbaserat kassasystem som gör det enkelt att driva torghandel.

Bilverkstad

Med TruePAD har du hela ditt kassasystem (kassa, kort och kvittoskrivare) i en enda enhet. Med vår molnanpassade lösning behöver du inte oroa dig över borttappade kvitton eller rapporter — allt finns sparat i molnet och är godkänt av Skatteverket.

Event & festival

Säljer du mat eller produkter på festivaler och event? Med TruePAD har du hela kassasystemet i en enda enhet. Ta betalt med kort, kontant eller swish och skriv ut kvittot direkt i terminalen. Den är helt mobil med lång batteritid. Vi har levererat till stora event som Big Slap i Malmö och Lundakarnevalen.

Skrädderi, skomakare & tvätteri

Är du skräddare, skomakare eller driver ett tvätteri? TruePAD gör att arbetet kan flyta på smidigt utan att ta upp plats på disken. Du får ett helt mobilt och molnbaserat kassasystem och kan enkelt ta betalt med kort, kontanter eller swish. Kvittot kan skrivas ut direkt i den handhållna terminalen eller skickas via mail till kunderna.

Massör & hudterapeut

Är du massör, hudterapeut, fotvårdare, har en skönhetssalong eller annan behandlande verksamhet? Att ta betalt ska inte behöva vara krångligt! TruePAD är ett komplett kassasystem i en handterminal som är enkelt att hantera och tar inte upp någon plats på disken. Åker du på hembesök hos dina kunder går det utmärkt att ta med den eftersom den tack vare simkort är 100% mobil.

Mindre butik & café

Driver du en mindre butik, kiosk eller ett litet café med få antal artiklar är TruePAD perfekt för dig. Liten, smidig och prisvärd! Ta betalt enkelt med kort, swish eller kontant och skriv ut kvitto i en och samma batteridrivna enhet, som inte tar upp någon plats på disken.

Vård och omsorg

Är du vaccinatör, veterinär, hovslagare eller jobbar med ambulerande vård? TruePAD är ett komplett kassasystem i en handterminal som är enkelt att hantera och är 100% mobil med lång batteritid. Vår kund VaccinDirekt använder TruePAD i sina vaccinationsbussar.

Psst!

Kräver din verksamhet ett större kassasystem med fler funktioner och tillbehör för Restaurang, Livsmedel, Detaljhandel eller Café? Läs mer om vårt kassasystem TruePOS här:

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

  • Ta betalt med kort, kontant & swish
  • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
  • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

  • Ta betalt med kort, kontant & swish
  • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
  • Lång batteritid
  • 100% mobil!