Ett enkelt mobilt kassasystem för en mängd olika branscher.

Ett kassasystem för småföretag för dig som är frisör, torghandlare, massör, tatuerare, hudterapeut, blomsterhandlare, glassförsäljare, skräddare, fotvårdare, hantverkare, cykelhandlare, har en gårdsbutik, food truck, skönhetssalong, kiosk, bilverkstad, camping, tvätteri … Passar den din verksamhet?

Kassasystem för småföretag

Läs mer om TruePAD för just din bransch!

Frisör

TruePAD är ett komplett kassasystem som gör det enkelt dig som frisör eller driver en salong att hantera dina kunder, betalningar och bokföring och innehåller alla de verktyg du behöver för att hantera betalningar på ett effektivt sätt.

Torghandlare

Säljer du produkter på torg eller marknader? I så fall behöver du ett kassasystem som är anpassat för torg- och marknadshandel. Med TruePAD får du ett mobilt och molnbaserat kassasystem som gör det enkelt att driva torghandel.

Bilverkstad

Behöver du ett kassasystem för din bilverkstad? Med TruePAD har du hela ditt kassasystem (kassa, kort och kvittoskrivare) i en enda enhet. Med vår molnbaserade lösning behöver du inte oroa dig för borttappade kvitton eller rapporter — allt finns sparat i molnet och är godkänt av Skatteverket.

Event & festival

Behöver du kassor till festival och event? TruePAD är ett kassasystem för event där du har hela kassan i en enda enhet. Ta betalt med kort, kontant eller swish och skriv ut kvittot direkt i terminalen. Den är helt mobil med lång batteritid.

Skrädderi, tvätteri & skomakare

Behöver du ett kassasystem för skrädderi, tvätteri eller skomakare? TruePAD är en enkel mobil kassa som gör att arbetet kan flyta på smidigt utan att ta upp plats på disken. Du får ett helt molnbaserat kassasystem och kan ta betalt med kort, kontanter eller swish. Kvittot kan skrivas ut direkt i den handhållna terminalen eller skickas via mail till kunderna.

Massör & hudterapeut

Är du massör, hudterapeut, fotvårdare, har en skönhetssalong eller annan behandlande verksamhet? Att ta betalt ska inte behöva vara krångligt! TruePAD är ett komplett kassasystem i en handterminal som är enkelt att hantera och tar inte upp någon plats på disken. Åker du på hembesök hos dina kunder går det utmärkt att ta med den eftersom den tack vare simkort är 100% mobil.

Mindre butik & café

Driver du en mindre butik, kiosk eller ett litet café med få antal artiklar är TruePAD perfekt för dig. Liten, smidig och prisvärd! Ta betalt enkelt med kort, swish eller kontant och skriv ut kvitto i en och samma batteridrivna enhet, som inte tar upp någon plats på disken.

Vård och omsorg

Är du vaccinatör, veterinär, hovslagare eller jobbar med ambulerande vård? TruePAD är ett komplett kassasystem i en handterminal som är enkelt att hantera och är 100% mobil med lång batteritid. Vår kund VaccinDirekt använder TruePAD i sina vaccinationsbussar.

Psst!

Kräver din verksamhet ett större kassasystem med fler funktioner och tillbehör för Restaurang, Livsmedel, Detaljhandel eller Café? Läs mer om vårt kassasystem TruePOS här:

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

  • Ta betalt med kort, kontant & swish
  • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
  • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

  • Ta betalt med kort, kontant & swish
  • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
  • Lång batteritid
  • 100% mobil!