fbpx

Kassasystem för event och festival.

Säljer du mat eller produkter på festivaler och event? Med TruePAD har du hela kassasystemet i en enda enhet. Ta betalt med kort, kontant eller swish och skriv ut kvittot direkt i terminalen. Den är helt mobil med lång batteritid. Vi har levererat till stora event som Big Slap i Malmö och Lundakarnevalen.

Kassasystem event

Möjlighet för korttidshyra vid event och festival.

Behöver du en kassa för en specifik festival eller annat event? Du kan enkelt korttidshyra så många TruePADs du behöver för en kort period. Vi sätter upp allt i förväg och levererar. Under eventet finns vi alltid tillgängliga på supporten och är det en större festival kan vi även finnas med på plats.

Se till att du har internetuppkoppling.

Tänk på att 4G-nätet lätt kan bli överbelastat när många människor samlas på samma ställe. Vid större event rekommenderar vi att du har en egen router och använder wifi i kassan. Det är även en fördel att kunna ta kort eller kontant utöver swish om kunderna skulle ha dålig uppkoppling.

Regler för försäljning på marknader och festivaler.

Enligt skatteverket kallas försäljning som sker på gator, torg, marknader, loppmarknader, mässor, idrottsgalor, festivaler, tillfälligt utnyttjade lokaler eller liknande för ”Torg- och marknadshandel”. Läs mer om vilka regler som gäller på Skatteverkets hemsida.

Komplett kassasystem

Vad gäller för kvitton?

Du måste kunna erbjuda kunden ett godkänt kassakvitto. I TruePAD gör du det genom att enkelt skriva ut kvittot direkt i terminalen. Om en kund inte vill ha ett kvitto eller går utan att vänta på det måste du ändå ta fram ett kassakvitto; antingen i pappersformat eller i elektroniskt format, som du får slänga.

Ett elektroniskt kassakvitto slänger du genom att skicka det från företaget till en elektronisk papperskorg utanför företaget. Denna funktion finns i TruePAD och gör att du sparar en hel del kvittopapper.

Vilken typ av verksamhet omfattas av kravet gällande kassaregister?

Om du bedriver försäljningen som näringsverksamhet omfattas du av kravet gällande kassaregister. Detta innebär att du måste använda ett godkänt kassaregister som är tillverkardeklarerat med certifierad kontrollenhet. I TruePAD ligger kontrollenheten i molnet vilket sparar ännu mer plats för dig.

Fördelar med TruePAD för event och festival:

  • Batteridrift

Den långa batteritiden gör TruePAD till en flexibel lösning som fungerar på alla platser, utan tillgång till el.

  • Kortterminal, kassaregister och kvittoskrivare i en och samma enhet

Med TruePAD har du ett 100% mobilt kassasystem där du enkelt tar betalt och skriver ut kvitto via en handhållen terminal.

  • Molnbaserat system

Du kan följa försäljningen via TruePAD Web Admin och rapporterna skickas automatiskt till bokföringen.

TruePAD funktioner

Vår support.

TruePAD är en molnbaserad kassalösning som är skapad av Kassacentralen. Vi har över 35 års erfarenhet i branschen och utvecklar våra egna system. Detta innebär att vi snabbt kan lägga till funktioner och lösningar efter våra kunders behov och önskemål. Vi är en trygg och erfaren samarbetspartner som kontinuerligt utvecklar våra produkter för att hela tiden ligga i framkant och erbjuda den bästa betallösningen för event och festivaler.

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga via telefon eller mail och vår kunniga support hjälper dig hela vägen.

Beställ din TruePAD här!

Få terminalen direkt till dörren och sätt igång! Se instruktioner för hur du sätter upp kassan här:

Kortterminal utan simkort.

519:-/mån

  • Ta betalt med kort, kontant & swish
  • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
  • Lång batteritid

Kortterminal med simkort.

549:-/mån

  • Ta betalt med kort, kontant & swish
  • Kvittot kan skrivas ut, mailas eller slängas i digital papperskorg
  • Lång batteritid
  • 100% mobil!